Пред журналисти Кат Греъм говори за ролята й на Бони през този сезон, a Стивън МакКуин спомена малко за настоящето затруднено положение на Джеръми.
Според Греъм Джули Плек и Кевин Уилямсън са написали втори сезон „толкова добре“ и по-специално „ са написали по удивителен начин историята на Бони.“
„Дадоха я поставena в толкова уязвима перспектива с всичко и показаха слабостта и силата й и наистина се радвам за това, в което се превърна.“, казва Кат. „Успяхме да видим част от семейството й през този сезон и една връзка… всичко, за което съм мечтала за Бони се случи този сезон. Затова съм толкова развълнувана просто да продължим и да видя какво ще представят. Дори само да гледам, като част от публиката един епизод, независимо дали участвам в епизода или не, имаше толкова много невероятни моменти за всички герои, че се почувствах напълно в безопасност с тях.“
Джули Плек потвърди, че едни от най-добрите моменти на Бони тепърва предстоят. „След като видях снимка от епизод 21, който предстои да бъде излъчен, мога да кажа, че Госпожица Кат Греъм е най-силна през този епизод. Готино е!” тя споделя.„Хубаво е да има жена сценарист, макар и силна жена, която е част от екипа, който е начело на всичко. Прави се разлика.” Кат добавя.
Актрисата е напълно наясно с реакията на феновете, когато изглеждаше, така сякаш Бони изживя своите последни моменти в предния епизод : „The Last Dance.” Обичам феновете ми. Те наричат себе си Фанарина. Те са сладки и млади, но те могат да бъдат и лоши,” Кат споделя. „Всички плачеха по време на рекламите и Бони беше Тренд по целия свят в Twitter,” тя каза, преди Стивън Р. МакКуин да стисне ръце, усмихне и да добави “Twitter”. “Не знам, какво е тренд,” той каза. Все още не съм на ясно с явлението Twitter.
Що се отнася до героя на МакКуин- Джерами, пътят към края беше труден, неговата приятелка почти умря, сестра му може да умре и семейната драма, която е навсякъде. „Той е прецакан,” смее се Стивън. „Той знае : той е наясно със всичко около себе си, и прави всичко възможно, за да ги защити, но той е на различно ниво по сила и няма много неща, които може да направи, но той ще продължи да се движи напред и да се опитва да защити всички, които обича. Само толкова той може да понесе .”