Натали Хоуп Admin
Брой мнения : 327 Местожителство : Мистик Фолс Join date : 23.01.2011
| Заглавие: Информация за изрязана сцена с Анди Стар и Деймън Чет Май 05, 2011 7:38 am | |
| Каква е тъжната истина за телевизията. Не виждаме всичко от нея. За всеки епизод има тонове допълнително заснети кадри, които никога не излизат след редактирането. Всъщност продуцентите са пропуснали доста хубав момент миналата седмица: “трогателна“ сцена между Анди Стар и Деймън от епизода „The Last Day“, според Даун Оливиери. Актрисата изразява разочарованието си за емоционалния момент в twitter: „Да, тази последна сцена беше хубава, но изрязаха най-красивия моменти от нея накрая… бях малко разочарована, но така стоят нещата…“ Тя добавя: “ Не изрязаха сцена, а момент в самия край… когато Деймън идва при мен, хваща лицето ми, за да ми въздейства и аз го поглеждам мислейки си с надежда, че е решил „да ми позволи да остана“, но когато разбирам, че отново ще ми въздейства добивам изражение с умолителен поглед да спре… огорчен, той придърпва главата ми и през парещите ми безсилни сълзи, той ми въздейства…., оставяйки Анди отново в безсъзнание… красива трогателна борба, която никога не стигна то екран. Нейният последен опит… Толкова тъжно… има такива моменти, които… са от значение.“Източник | |
|