The Vampire Diaries RPG forum Най-новия РПГ форум на The Vampire Diaries!!! |
Poll | | Кой е любимият ви Делена момент от 22x2 "As I Lay Dying"? | Елена целува Деймън,когато той е ухапан от върколак и умира. | | 71% | [ 5 ] | Елена казва на Деймън , че го харесва сега. | | 14% | [ 1 ] | Деймън иска прошката на Елена преди да е умрял. | | 14% | [ 1 ] | Елена лежи в леглото с Деймън и плаче когато той е ухапан от върколак. | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 7 |
|
Кой е онлайн? | Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост Нула Най-много потребители онлайн: 72, на Пет Окт 11, 2024 3:24 am |
|
| Кой е любимият ви Делена момент от втори сезон? | |
| |
Кой е любимият ви Делена момент от втори сезон? | Деймън казва на Елена, че я обича, насълзява се и й изтрива спомените. | | 67% | [ 2 ] | Деймън и Елена танцуват на партито от 60-те. | | 0% | [ 0 ] | Деймън казва на Елена, че има нещо между тях и я целува. | | 0% | [ 0 ] | Деймън дава на Елена от кръвта си за да не се извърши ритуала. | | 0% | [ 0 ] | Дейън и Елена си разменят погледи на погребението на Джон и Джена. | | 0% | [ 0 ] | Елена прошепва "Благодаря ти" на Деймън зад гърба на Стефан. | | 0% | [ 0 ] | Деймън казва на Елена, "Винаги ще избирам теб." | | 0% | [ 0 ] | Деймън и Елена се целуват в съня на Стефан. | | 0% | [ 0 ] | Подсъзнанието на Деймън казва на Елена, "Не мога да понасям мисълта да ме мразиш завинаги". | | 33% | [ 1 ] |
| Общо гласове : 3 | | |
| Автор | Съобщение |
---|
Натали Хоуп Admin
Брой мнения : 327 Местожителство : Мистик Фолс Join date : 23.01.2011
| Заглавие: Кой е любимият ви Делена момент от втори сезон? Съб Май 14, 2011 7:29 am | |
| На мен ми е Деймън казва на Елена, че я обича, насълзява се и й изтрива спомените. | |
| | | Куин Фебрей Вампир
Брой мнения : 135 Join date : 15.04.2011
| Заглавие: Re: Кой е любимият ви Делена момент от втори сезон? Съб Май 14, 2011 9:47 pm | |
| Подсъзнанието на Деймън казва на Елена, "Не мога да понасям мисълта да ме мразиш завинаги".
| |
| | | | Кой е любимият ви Делена момент от втори сезон? | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|