Poll | | Кой е любимият ви Делена момент от 22x2 "As I Lay Dying"? | Елена целува Деймън,когато той е ухапан от върколак и умира. | | 71% | [ 5 ] | Елена казва на Деймън , че го харесва сега. | | 14% | [ 1 ] | Деймън иска прошката на Елена преди да е умрял. | | 14% | [ 1 ] | Елена лежи в леглото с Деймън и плаче когато той е ухапан от върколак. | | 0% | [ 0 ] |
| Общо гласове : 7 |
|
Кой е онлайн? | Общо онлайн са 11 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 11 Гости Нула Най-много потребители онлайн: 72, на Пет Окт 11, 2024 3:24 am |
|
| Gossip Girl | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Саша Клоуд Admin
Брой мнения : 13 Join date : 25.02.2011
| Заглавие: Gossip Girl Съб Фев 26, 2011 12:14 am | |
| „Клюкарката“ (на английски: Gossip Girl) е американски тийн сериал, базиран на едноимената книга на Сесили фон Зигесар. В него се разказва за живота на тийнейджъри, живеещи в елитната част на Манхатън - Горен Ийст Сайд (Upper East Side). Основните персонажи са Сарина Ван Дер Уудсън, Блеър Уолдорф, Дан Хъмфри, Натаниъл (Нейт) Арчибалд, Чък Бас и Джени Хъмфри, ученици в елитните частни училища Констанс Билард (девическото училище) и Сейнт Джуд (момчешкото училище), където социалният статус е от първостепенно значение и запазването и изграждането му пораждат редица интриги. „The Gossip Girl Blog“ е името на блог, където Клюкарката разказва всичко за ЗА и ОТ Горен Ийст сайд, директно от живеещите там. Тя контролира живота им, тя поставя правилата, пуска първа новините и плете интригите. Всеки иска да знае коя е тя, но никой неможе да разгадае самоличноста й. Един от любимите ми сериали,какво мислите за него? Любими персонажи? | |
| | | Елена Moderator
Брой мнения : 57 Join date : 25.03.2011
| Заглавие: Re: Gossip Girl Нед Мар 27, 2011 4:25 am | |
| Обожавам сериала, на мен също ми е един от любимите. Следя го с огромен интерес и никога няма да ми омръзне. За тези 4 сезона мразех и обичах всички от сериала. Колкото до героите, харесвам всички. Но все пак моите любимци си остават Нейт и Серина, противно на мнението на доооста хора, че Чък и Блеър са най-най. Не казвам че не ги харесвам, напротив - обожавам ги! Просто харесвам Ес и Нейт повече. Ванеса, Джулиет и Джени мога преспокойно да кажа че не ме кефят. Ванеса не знам защо.. просто самата Джесика не ми допада кой знае колко. Джулиет.. тя беше прекалено подла със Серина, а и й открадна Нейт! А за Джени.. не ми харесва откакто стана кучка. Но всеки си има своя неповторим чар! | |
| | | Изабел Андрюс Вампир
Брой мнения : 60 Join date : 20.04.2011
| Заглавие: Re: Gossip Girl Чет Апр 21, 2011 11:15 pm | |
| - Елена Гилбърт написа:
- Обожавам сериала, на мен също ми е един от любимите. Следя го с огромен интерес и никога няма да ми омръзне. За тези 4 сезона мразех и обичах всички от сериала. Колкото до героите, харесвам всички. Но все пак моите любимци си остават Нейт и Серина, противно на мнението на доооста хора, че Чък и Блеър са най-най. Не казвам че не ги харесвам, напротив - обожавам ги! Просто харесвам Ес и Нейт повече. Ванеса, Джулиет и Джени мога преспокойно да кажа че не ме кефят. Ванеса не знам защо.. просто самата Джесика не ми допада кой знае колко. Джулиет.. тя беше прекалено подла със Серина, а и й открадна Нейт! А за Джени.. не ми харесва откакто стана кучка. Но всеки си има своя неповторим чар!
мм...напълно съгласна Чък и Блеър са страхотни, но някак си предпочитам Серина и Нейт. Пък и Нейт е много сладък Дан ми е малко скучен... А Джени.. започна да ме дразни Но както и ти каза, всеки в сериала си е уникален по свой начин и си има свой неповторим чар!!! | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Gossip Girl | |
| |
| | | | Gossip Girl | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |